Pörgessük fel a szeptembert!

Dolgozz velünk szeptemberben, és zsebeld be a menő ajándékokat! 
 

Ahogy a nyár véget ér és megkezdődik az iskola, sok diák számára elérkezik az új kihívások időszaka.  
De miért ne tehetnéd ezt izgalmasabbá egy kis munkával és egy csipetnyi ajándékkal? Idén ősszel egy különleges kampánnyal várunk, amelyben minden szorgalmas diák megtalálhatja a számítását. 

Ha dolgoztál a nyári hónapok egyikében és most szeptemberben legalább 30 órát dolgozol, automatikusan egy adidas kedvezménykuponnal jutalmazunk meg.  
Gondolj bele: miközben dolgozol, nemcsak a pénztárcád hízik, de még egy exkluzív kuponnal is gazdagodsz, amivel beszerezheted a legújabb sportcipődet vagy kedvenc melegítődet. 

És ez még csak a kezdet! Azok a nyári diákok, akik igazán kitartanak és legalább 80 órát dolgoznak kereskedelmi vagy vendéglátós munkáink egyikén, egy garantált ajándék közül is választhatnak:  
legyen az egy BestByte gamer ajándékkártya a technikai kütyük szerelmeseinek, egy Decathlon kártya a sportosoknak, vagy egy Yves Rocher ajándékkártya a szépségápolás híveinek.  
Te döntesz, mi a jutalmad! 

Az ajándékok átvétele egyszerű és gyors: az adidas kupon automatikusan feltöltődik a profilodba, míg a választható ajándékaidat néhány kattintással kiválaszthatod, és október végéig megkapod az online kártyádat. Nemcsak dolgozol, de közben garantált ajándékokkal is gazdagodhatsz, és még stílusosan is kezdheted az új tanévet. 

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Dolgozz velünk, és tedd a szeptembert még izgalmasabbá – mert a tanulás, a munka és a jutalmak tökéletesen megférnek egymás mellett. Kezdd el most, és érezd a siker ízét! 

A részletes leírást itt olvashatod el