Beszéljünk a kezdeti lépésekről!

Sokan vagytok olyanok, akik első munkájukat keresik. Tanácstalanul, olykor bátortalanul olvasgatjátok a különböző álláshirdetéseket és vacilláltok, hogy vajon a mi is fog következni, ha rányomok arra a bizonyos jelentkezés gombra.
Ha magadra ismertél akkor olvasd tovább, mert most itt részletesen bemutatjuk a folyamatot a jelentkezéstől a sikeres felvételig:

  1. Itt az oldalunkon megtalálod az összes aktuális étterem és munkakör hirdetéseit. Jelentkezz arra, ami számodra a legjobb.
  2. Amint beérkezett hozzánk a jelentkezésed egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a munkavállalás feltételeiről, illetve egyeztetjük a ráérésedet.
  3. Ezután a kapott információkkal a jelentkezésedet továbbítjuk az étteremnek, ahonnan ők fognak felkeresni Téged egy interjú időpont egyeztetése miatt.
  4. Előfordulhat olyan étterem is, akikhez velünk egyeztetsz interjú időpontot, mert ennek a szervezése éttermenként eltérő lehet.
    Az a kérésünk, hogy ha nem velünk egyezteted le az interjú időpontját, akkor várd az étterem megkeresését telefonon.
    Abban az esetben, ha 1 héten belül sem keresnének azt mindenképpen jelezd nekünk és mi egyeztetünk az étteremmel, hogy hol akadt el a folyamat.
  5. Az állásinterjú során felvázolják a munkafeltételeket, a különböző munkakörök folyamatait, egyeztetitek az igényeiteket, pontosítjátok a ráérésedet és átbeszélitek a betanulási folyamatot.
  6. Sikeres felvétel után keresni fogunk a jó hírrel. Ami pedig ezután következik arról itt olvashatsz!

Ugye nem is olyan vészes? Jelentkezz most, hiszen ezzel csak nyerhetsz!